10 Temmuz 2013 Çarşamba

beylikduzu petek temizligi

Beylikdüzü petek temizliği yapan tesisatçı firma olarak tüm beylikdüzüne servis vermekten gurur duyuyoruz .Uzaklarda aramayın tesisat temizliği şirketi beylikdüzü size en kısa sürede ulaşarak makine ve kimyasalla sorunu çözmektedir .

Petek temizleme zamanı geldiğini nasıl anlarız ?


  • En belirgin belirtisi peteklerin alt kısımlarının soğuk olması . Nedeni dibe çöken pislikler ısının dolaşım sağlamasını engeller hava yapan petek ısı veremez duruma gelir .
  • Eskiden el değmiyordu şimdi dibine yapışıyoruz yine ısınmıyor .
  • Tüm bu belirtiler yok ama kombi bakımında temizlik yapmamızı söylediler . Evet belirti olmasına hiç gerek yok o belirtiler en son halidir aslında ön tanı yapılırsa daha büyük sorunların önüne geçebilirsiniz .
Kombi petek temizliği her 2 senede bir yapılırsa size faydası olur ve bu faturalara yansır . Şöyle özetlemeliyiz ki iyi ısına petek geç soğur böylelikle kombi ısıtmayı geç yapar , sık sık ısıtma yapan kombide sizi bütçe olarak sarsacak faturalara neden olur .

Radyatör temizliği firmamız hiç bir yeri kirletmeden özel makineli petek temizliği beylikdüzü ileçesine sunuyor .

Servis noktamız : Adakent , Adnan kahveci , barış mahallesi , güzel yurt mahallesi , barış mahallesi , ankara caddesi , a- c kısmı , bizim kent , çiftlikc ad , yakuplu , güzel yurt , sahil mah , cumhuriyet mah , Atatürk bulvarı ve daha sayamadığımız tüm beylikdüzü semtlerine himzeti sunuyoruz .

Telefon : 0545 385 93 94 ten bizi arayabilirsiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.