27 Nisan 2013 Cumartesi

istanbul petek temizleme

İstanbul petek temizleme firması olarak , İyi ısıtmayan petekleri özellikle altı soğuk üstü sıcak olan petekleri makine ve özel çözücü kimyasallarımızla temizliyoruz .



eskiyen tesisatlarınızda kireçle beraber boru çaplarında küçülme ve ısı kaybı olmaktadır. Isı kaybını ve tesisat içerisindeki suyun daha rahat dönüşünü (devir dayim) sağlamak için kimyasal sıvılar ile tesisatınızda temizlik yapıyoruz. Bilgi : http://www.istanbulpetektemizligi.com

Çoğu firmalar su ile yıkama yaparak kalorifer tesisatını temizlediklerini zannederler. Fakat su sadece tesisatın içinde dolaşan kirli suyu çıkarmaya yarar.

Borular içinde ki kireçlenmeye çözüm bulmaz. Çözüm Tesisat sitelerin yada apartmanlarında kalorifer tesisatlarında yıkama yapar. Ayrıca isteyen müşterilerimizin dairelerini tek tek de temizliyoruz.

Kalorifer sistemi 3 yıl geçtikten sonra petek ve borulardaki sular balçık olmaya başlar peteklerin su kanallarında tıkanmalar, kombinin eşanjöründe daralmalar ve borularda tıkanıklığa sebep olur.




Buna bağlı olarak kombi arızaları, peteklerin bazı kısımlarında ısınmama problemi, fazla yakıt harcamaları gibi problemler olarak karşınıza çıkar. Doğal gaz sistemi bir süre sonra iyi ısıtmamaya başlayacaktır.

Bunun nedeni sık kullanım sonucunda peteklerde oluşan kurum, toz, kireç vb. artıklardır. Özellikle suyun kireçli olduğu bölgelerde bu durum ile daha sık karşılaşılmaktadır. Bu nedenle Petek temizleme işlemi gerekmektedir. Aksi halde iyi ısınamadığınız gibi yüksek miktarda faturalar ödemek zorunda kalabilirsiniz. Peteklerinizi düzenli olarak temizlettiğinizde aradaki farkı göreceksiniz.

Petekleriniz temizlendiğinde o kadar iyi ısıtır ki el sürerken çekinebilirsiniz. Petek temizleme hizmetinde sizlere çözümler sunmaktayız. Uzman ekibimiz ile kaliteli ve uluslar arası standartlara uygun ürünler ile peteklerinizi temizlemekte ve ısınmanızı sağlamaktayız.Asıl soru petek temizliği nasıl yapılır ın cevabı ; Çözüm Tesisat olarak özel gelişmiş makineler ve kimyasal maddeler ile peteklerinizi sökmeden etrafı kirletmeden petek temizliği yapabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.