17 Nisan 2013 Çarşamba

petek temizleme


petek temizleme nasıl yapılır ?  Uzman bir tesisatçı tarafından uygun ilaç ve uygun makine ile yapılır . Nedir bu uygun makine ve ilaç ; Bazı tesisat firmalarının gerek işi bilmediği gerek ucuza kaçarak yüksek kar elde etme isteği ile tesisatınızı tehlikeye atarak  tesisat için zararlı maddeler içeren kombi ve peteğin ömrünü bitiren ilaçlar kullanmaktadır . Bu maddeler tuz ruhu , cam sil , anti friz gibi asitik maddeler kombinizi bozar peteklerin ömrünü azaltır .

Bu maddeleri kullanarak yaptık bir zararını görmedik diyen ev sakinleri de vardır . Kendi kendine temizlik yapmaya çalışan kişiler . O maddeyi kullanmadan da temizlik yapabilirdiniz ama yüzeysel bir temizlik . Sadece hattın içindeki pis suyu değiştiriyorsunuz . Oysaki borunun içinde kalak balçık ve kurumlar ancak kuvettli ilaçlarla toz haline getirilerek temizlenir . Bu tür pislikler peteklerin dibinde yer eder ısı devirini engeller silkilasyon yapamaz alt kısımların belli bölgeleri soğuk olur .


İstanbul petek temizliği hizmeti veren firmamız tesisatınızı güvenilir kimysal ve makinlerle temizler sizde ısınmanın tadına varırsınız .Petek temizliği yaptırdıktan sonra faturada ciddi değişimler gözlemlenmektedir .


Az yakarak çok ısınmanın yolu petek temizleme işlemini yaptırmaktan geçer .İstanbul için 7 servis aracıyla bu görevi layıkıyla yerine getiriyoruz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.