27 Ekim 2014 Pazartesi

petek temizligi fiyatlari

Petek temizliği fiyatları 100 TL ile 150 TL arasında değişmektedir. Petek temizliğinin pek düşünülmediği ve ihmal edildiği uzun aylar yada seneler boyunca, peteklerinizdeki bakteriler ve mikroplar çoğal evresinde bulunarak, adeta petekleriniz arasındaki hava boşluklarını kullanarak oralara yuva kurarlar. Herhangi hava tahliyesi yada peteklerin içine atılarak vanaların kapatılması sonucu yapılacak müdahalenin, sorunu çözmeyeceğinin bilinmesi gereklidir. Her ay ödediğiniz yakıt masraflarından yeteri kadar randıman alamamanız ise başlı başlına bir sorundur. Peki ne yapmak gerekli ve bu problem nasıl ortadan kalkar. Firmamızın çalışma sistemi ve probleminize ne şekilde yaklaştığımızı anlatmadan önce peteklerin neden ısınmadığı konusunda bir miktar daha bilgi vermek istiyoruz.

Petek Temizliği Nasıl Yapılmalı ?

Kalorifer hattı üzerinde bulunan boru çapının yanlış kullanılması, radyatör ve petek arasındaki bağlantıyı sağlayan boruların çapraz olarak bağlanması (ters bağlantı) yapılmış olabilir. Ters bağlantı sıcak su sirkülasyonunu baltalayan bir işlem olup, sıcak suyun üst petek yerine alt petekten girmesi ve üst kısımlara ulaşmakta zorlanması anlamına gelecektir. Aynı şekilde kalorifer tesisatınızın kirli olması, kombi yada radyatörlerin yanlış seçilmesi peteklerdeki ısınma sorununu ortaya çıkartabilir. Kombi değişikliği yapmanız oldukça masraflı olacağı açıktır ve buna gerek kalmadan, peteklerinizdeki yanlış bağlantıları düzenlemek, yukarıda yazdığımız sorunlar varsa ortadan kaldırmak ve en önemlisi petek temizliğinin sağlanması için firmamız aracılığı ile işlemlerin başlatılmasının sağlanması önemlidir. Özellikle kombi ve petek seçimlerinde hatalı girişimlerde bulunan kişiler için düzenli aralıklarla petek temizliğinin yapılmasını şiddetle tavsiye ediyoruz. Tesisat petek temizliği fiyatları bakımından en uygun firma biz olmayabiliriz ancak en kaliteli firma olduğumuzu iddaa ediyoruz.

Isınma sorunlarındaki bir diğer sebep ise peteklerdeki havadan kaynaklanmaktadır. Bunun tahliyesi edilmesi oldukça kolay olup, yaptığınız halde halen peteklerdeki soğuk kalan bölümler varsa, hava çıkışının sağlandığı halde suyun kalan boşluklara girmesi konusunda sıkıntı devam ediyor demektir. Tesisatın incelenmesi, tıkanıklığına ana sebebinin bulunması ve filtre cihazımız ile tazyikli su basılarak ve bazı çözücüler yardımı ile bunun ortadan kaldırılması bizim işimizdir.

Kış ve Sonbahar aylarına doğru hava sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşmesi ve karlı, ayaz hava şartlarının hakim olduğu aylara girmeden önce yapılmasında avantaj vardır. Eğer tesisatınızı tam olarak kullanmaya başlamadan önce yapılırsa, bu tür problemleri yaşama ihtimaliniz yok denecek kadar az bir yüzdeye düşecek ve ısınma sorunlarınız oluşmayacaktır. Petek temizliği fiyatları için bizi arayınız firmamız 7/24 göreve hazırdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.