21 Ekim 2014 Salı

peteklerin alt kismi neden soguk olur

Peteklerin alt kısmı neden soğuk olur ? Tesisatın içine biriken kirler zamanla peteklerin dibine çöker bu yüzden alt kısımlar soğuk olur ve ısınma problemlerine neden olur. Bunun için petek temizliği yaptırmanız şart olmuştur.

Petek Temizliği Nasıl Yapılır

petek temizliği
Çözüm Merkezi
Petek temizliği kalorifer tesisatlarınızın ömrünü uzatırken, firma olarak yaptığımız birkaç kampanya ile herkesin uygun bir fiyatta buluşabileceği bir seviyeye rakamları indirdiğimizi ekleyerek konumuza başlamak istiyoruz. Bildiğiniz gibi birkaç saatlik bir operasyondan sonra farklı temizlik ve filtreleme ünitelerimiz yardımı ile tekrar eski sıcak peteklerinize kavuşmanız gayet normaldir. Bu işi profesyonel olarak yapmakta olan firmamız ile peteklerin sayısının ne kadar olduğu yada tüm apartmandaki daire sayılarının ne olduğunun önemi olmadan, her büyüklükte iş için gerçek bir uzman kalitesinde faaliyetlerimiz halen devam etmektedir. İstanbul’da diğer firmalara göre daha kaliteli ve kesin çözümleri isteyen herkesin firmamızı araştırmalarını ve yakıt tasarrufu yapmak isteyenlerin oldukça yararına olacak girişimlerde bulunmalarını öneriyoruz. Hadi gelin petek temizliğinin yararlarının ne olduğunu hemen açıklayalım.

Peteklerin alt kısmının soğuk olmasının nedeni içinde kir ve tortulardır petek temizliğine sebep olan unsurların dışarı çıkartılma aşamasından sonra %30’lara varan ölçüde ısınma giderlerinizde iyileşme olacağının bilinmesi, sanırız doğal gaz yada katı yakıt kullananların bir hayli dikkatini çekeceğe benziyor. Evinizdeki soğuk ortamın ortadan kaldırılması, soğuklardan dolayı çeşitli hastalıklara kapılma riskinizi oldukça düşürecektir. Peteklerinizdeki kireç ve kirler dışarıya tahliye olacak ve su sistemleriniziz daha sistemli, randımanlı ve alkalize çalışarak tıkanıklığın olan bölümler eski haline geri dönecektir. Kullandığımız cihazların tesisatların ömrünü uzatacağı ve bakteri, mantar oluşumundan müdahale sonrasında pek bir iz kalmayacağını garanti edebiliriz. Evinin değerini bilen ve uzun süredir bakım yaptırmayan apartman sakinlerine özellikle söylemek istiyoruz. Isınma giderlerinizi iyileştirmek sizlerin ellerinizdedir.

Eski Yöntemler İşe Yaramaz

Petek temizliğinde geçmiş dönemlerde, peteklerin sökülmesi banyoya götürülmesi ve orada iç kısımlara varıncaya kadar ulaşabilecek tazyikli su yardımı ile temizlenmesi amaçlanırdı. Bu bir nebze olsun bakım ve petek temizliği anlamında katkı sağlarken, peteklerin sökülmesi, banyoya götürülmesi, tekrar eski yerlerine takılması, çok uzun zaman aldığı ve bir miktar evinizi kirletme ihtimali olduğu için geçmişte kaldığını söyleyebiliriz. Yapılması gereken, apartman daireniz yada komple apartman için uygun yerlerden (kombi, apartman peteği yada ana temizlik kazanı) basınçlı ve kimyasal çözücü özellikli su eklenerek tüm tesisatlarınızın temizlenmesidir. Tabi ki bunun için su tahliyesinin öncelikli yapılması gerektiğini ekleyelim. Tüm merak ettikleriniz ve daha fazlası için bizlere ulaşabilirsiniz. Peteklerin alt kısmı neden soğuk olur konusunun sonuna geldik. Isınma problemleriniz için çekinmeden bizi arayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.